Ako si vybrať správnu flex fóliu?

Flex & flock sú dve podobné metódy tlače, pri ktorých sa dizajny vyrezávajú vinylu a za pomoci tepla sa vtláčajú do odevu. Prečítajte si viac a rozhodnite sa, či je tento spôsob tlače vhodný práve pre vás, a či ho zákazníci uprednostnia pred inými typmi potlače na textil.

Netreba hovoriť, že kvalita je vždy na prvom mieste., a to aj keď tvoríte len reklamné tričká, ktoré budete rozdávať zadarmo. Prezentujete nimi predsa svoju spoločnosť a značku. Zdokonalením metód potlače zabezpečíte, aby reklamné tričká vydržali čo najdlhšie – tak zostane vaša značka stále v ich povedomí. Cieľom je, aby sa vaše tričká stali obľúbeným kúskom v šatníku a nie handrou.

Kvalitné reklamné produkty upútajú a tým môžete získať nových zákazníkov, ktorý vám zostanú verní. Hlavne ak budú vidieť, že predávate vysokokvalitné produkty, ktoré vydržia.

Zostáva už len jedna otázka. Ako dosiahnete dokonalú kvalitu každého kusu reklamného textilu?

Z väčšej časti záleží na spôsobe tlače. Povedzme, že ku každému nákupu ponúkate grátis reklamné tričko. Takto si získate nových zákazníkov a rozšírite povedomie o vašej firme. Ak si vyberiete nesprávnu formu tlače, váš dizajn rýchlo vybledne. Nechcete predsa, aby logo vašej firmy vyzeralo zle a tričko vydržalo len pár mesiacov.

poskodena potlac

Nikto nemá rád popraskané tričká so sieťotlačou.

Vo väčšine prípadov si spoločnosti zvolia lacné možnosti potlače akou je napríklad aj sieťotlač, ktorá je náchylná na vyblednutie. Najkvalitnejšími metódami sú dnes Flex & flock.

Čo je Flex flock potlač a prečo sú lepšie ako ostatné typy?

Flex potlač je moderná metóda, ktorá spočíva v lepení dizajnov z vinylu pomocou tepla na textil. Na rozdiel od sieťotlače nepoužíva atrament, ktorý nevydrží dlho.

Flock potlač využíva vlákna, ktoré sa nanášajú na adhézny povrch. Na rozdiel od flex potlače sa dá táto metóda použiť aj na iné povrchy ako plast a sklo.

Prečo zvoliť flock alebo flex potlač?

Kvalita týchto metód sa nedá porovnať s jej konkurentami. Hlavne ak je vašim cieľom vyniknúť. Flex flock potlač vydrží oveľa dlhšie a váš reklamný textil bude žiariť farbami dlho po tom, ako konkurenčné tričká vyblednú.

potlac sovy

Aké sú nevýhody Flex flock?

Nanešťastie, potlače majú aj isté nevýhody, ktoré by ste mali zobrať do úvahy. Môže byť náročné dosiahnuť zložité vzory, pretože priestory medzi líniami sú obmedzené.

flex flock tlač

Limitované sú aj farby, pretože pri flock a flex tlači môžete použiť len jednu. Ďalšiu farbu treba naniesť osobitne. Za zmienku stojí aj fakt, že tieto metódy sú drahšie ako štandardná sieťotlač.

odlepenie folie flex flock

Celkovo by však tieto dva typy potlače mohli byť pre vás fantastickou možnosťou. No vždy môžete použiť viacero metód, ktorých skombinovaním vytvoríte veľkú škálu reklamných produktov pre zákazníkov.